بزرگترین مرکز فروش قطعات کامپیوتری در اصفهان | پشتیبانی و فروش : 95و32372394 -031 | 09933464088

سری RTX50: مشخصات مصرفی معماری جدید انویدیا

اطلاعات جدید منتشر شده توسط وبسایت چینی بنچ‌لایف از توان مصرفی سری RTX50 پرده برداشته است. این مشخصات بیشتر مربوط به نسخه مهندسی و اثبات تکنولوژی می‌باشد. با ما در آی‌تی پرس همراه باشید.

بر اساس اطلاعات منابع داخلی بنچ‌لایف، انویدیا در حال آزمایش طرح‌هایی با مختلف توان گرافیکی کل (TGP) بین 250 تا 600 وات برای سری آینده گرافیکی GeForce RTX 50 مبتنی بر معماری BLACKWELL است. این شرکت طرح‌هایی را با TGP 250 وات برای کاربران عادی و طرح 600 واتی برای عملکرد رده بالا آزمایش می‌کند. سیستم خنک‌کنندگی 250 وات ظاهراً تمرکزی روی مینیمم ‌بودن و بهره وری انرژی‌ دارد تا برای گیمرها مناسب باشد، این مدل‌ها تعادل مناسبی بین توانایی محاسباتی و حفظ انرژی ایجاد می‌کنند.

سری RTX50

این طرح می‌تواند برای سازندگان سیستم‌های کوچک و سازندگان مادربورد جهت ارائه اندازه خنک‌کننده کوچک‌تر جذاب باشد. در سوی دیگر مقیاس، طرح 600 واتی بالاترین TGP در سری RTX50 است که شاید تنها برای آزمایش و نمونه مهندسی باشد. سایر مدل‌ها سری RTX50 نیز با تنظیمات قدرت مختلف میان آنها قرار دارند.

سری RTX50

مشخصات سری RTX50:

در گذشته ما شاهد آزمایش نسخه 900-واتی پردازنده گرافیکی AD102 آدا لاولیس توسط انویدیا بودیم که هیچگاه تجاری نشد. بنابراین باید مرحله آزمایشی فعلی سری RTX50 را با احتیاط فراوان بررسی کنیم. اغلب نمونه‌های مهندسی نخستین محصولی هستند که برای بررسی امکان‌پذیری نرم‌افزار و فرم‌ور و تکنولوژی مورد استفاده قرار می‌گیرند و به صورتی اثبات کننده تکنولوژی هستند، در حالی که سیلیکون نهایی بسیار کارآمدتر و بهینه‌تر است تا از انرژی کمتری استفاده کند و با ساختار معمول TGP مطابقت داشته باشد. پرچمدار فعلی گرافیکی انویدیا یعنی RTX 4090 از 450 وات TGP استفاده می‌کند. بنابراین باید این اطلاعات را با دقت مورد بررسی قرار داد که احتمالا نتایج نهایی متفاوت با شایعات فعلی خواهند بود.

سری RTX50

انویدیا هنوز هیچ توضیح رسمی‌ای در مورد معماری نسل بعدی کارت‌های گرافیک سری RTX50 ارائه نداده است. اما این شرکت معماری سری BLACKWELL خود را برای تجهیزات دیتاسنتر استفاده نمود که انتظار می‌رود تا پایان امسال این کارت‌های مخصوص مصارف صنعتی عرضه شوند. انویدیا در سال گذشته نیز اعلامیه‌هایی مشابه صادر کرد و سپس معماری ADA LOVELACE را به دنبال معماری HOPPER معرفی کرد. در مورد انویدیا سری RTX50 هم معماری مورد استفاده برای دو سگمنت مختلف بازار یکسان است، هرچند با توجه به بازارهای کاملاً متفاوتی که طراحی شده‌اند.

 

 

نظر دهید

پاسخ دهید

فروشگاه اینترنتی آی تی اس کالا
Logo
ثبت حساب جدید
بازیابی رمز عبور
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0
سبد خرید